Huishoudelijk Reglement

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TRAININGSGROEP STICHTING BUITENSPORT MARIËNVELDE

1.      Toegang tot het trainingsbos is alleen toegestaan binnen de aangegeven trainingstijden en voor leden van Stichting Buitensport Mariënvelde, die óók lid zijn van Survival Bond Nederland.

2.      Voor derden/niet leden is toegang tot het bos verboden, mits er een afspraak gemaakt is met iemand van het bestuur en dit binnen de aangegeven trainingstijden plaats vindt.

3.      Het trainen in het trainingsbos is altijd op eigen risico, Stichting Buitensport Mariënvelde is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ongevallen en/of letsel die hier ontstaan.

4.      Trainingstijden zijn op de maandagavond en woensdagavond van 18:00 – 21:00 en op de zaterdagmorgen van 09:00 – 12:00. Buiten de trainingstijden geldt eigen risico.

5.      Ingang van het trainingsbos is aan de straatzijde en dus niet vanuit het fietspad, waar dan ook.

6.      Op afspraak met iemand van het bestuur kunnen geïnteresseerden gratis mee trainen, na overleg dient hij/zij lid te worden van zowel Stichting Buitensport Mariënvelde als van Survival Bond Nederland.

7.      Kinderen tot en met 14 jaar mogen bij hindernissen die hoger dan 2,5 meter zijn geen swingover maken. Deze 2,5 meter hoogte is aangegeven met een rood-wit lint en is de maximale hoogte.

8.      Leden/bezoekers kunnen auto’s en fietsen parkeren bij de BMV, de locatie is vanaf daar prima op loopafstand te bereiken.

9.      Bij schade aan hindernissen dient dit gemeld te worden aan iemand van het bestuur.

10.   Wij zijn te gast in het bos en dat willen we ook heel graag blijven. Alles wat je meeneemt naar het bos neem je dus ook weer mee terug, laat en houdt het bos schoon.

11.   Houd je aan deze opgestelde regels voor een goed en veilig verloop voor iedereen.

Bestuur Stichting Buitensport Mariënvelde